URBANI GLADIATOR PORTOROŽ-OTVORITEV SEZONE

Tudi letos se vračamo na "kraj zločina" lanskega dogodka, prelepo turistično lokacijo v centru Portoroža, kjer smo že par let zapored zatresli Obalo. Preko 1500 udeležencev je do sedaj že uživalo na nezahtevnih, a zabavnih trasah, ki so udeležencem dala na ogled najlepše od slovenskega obmorskega sveta. Kdor ni bil priča tega dogodka v preteklosti, ima sedaj lepo priložnost. Dogodek bo ponovno organiziran kot začetek gladiatorske sezone, tudi tokrat s startom v Portorožu in traso, speljano ob obali proti Piranu, do kampa Fiese, nazaj do Rta Madone v Piranu, mimo hotelov Bernardin do Portoroža. Najdaljša PRO trasa pa gre dodatno še skozi Marino in vse do kampa Lucija in Forma vive, od koder se vrne nazaj na prizorišče.

Dogodek si v promocijskem filmčku iz ARHIVA lahko ogledaš spodaj:

UG PROMO COVER 1

 

KDO SODELUJE NA URBANEM GLADIATORJU? Verjeli ali ne, na naših dogodkih je v povprečju 35–40 % žensk. Ogromno udeležencev je članov istega kluba ali organizacije, ki dogodek vzame kot odličen teambuilding. Kar precej pa je zaposlenih, ki jim direktorji ali lastniki omogočijo zabavo in sprostitev stresa.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv, namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju teambuilding in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence in tudi gledalce.

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bo v centru Portoroža.

START GLADIATORJA

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijski napitki, ki vam bodo olajšala pot do cilja.

PRIJAVE: Prijave so možne preko spleta ali na dan dogodka na prizorišču od 9.00 ure dalje.

SKUPINSKO OGREVANJE bo organizirano ob 10.45

START prvih ekip bo ob 11.00 uri. Vsaka naslednja ekipa pa se na traso poda s 30 sekundnim zamikom

TRASE: Na voljo so TRI TRASE in sicer

KRATKA TRASA v dolžini slabih 7 km.

SREDNJA TRASA v dolžini slabih 12 km.

PRO TRASA v dolžini dobrih 17 km za tiste najbolj pripravljene

 

OVIRE: Plezanje preko stene, hoja po gumah, "novoletni" skok v morje, vlečenje boj, drčanje, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ognja, jadranje oz. veslanje, metanje sulic, preskok ovir  ... na trasi pa seveda tudi GLADIATORSKA ARENA z "našpičenimi" gladiatorji.

UG PROMO COVER 2

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 20 kom, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo zmogli premagati. Ženskam damo na voljo tudi sklece. Če posameznik tudi kazni ni sposoben izvesti, morajo le-to opraviti ostali člani ekipe. Naši pomočniki vam bodo pomagali pri štetju, ko boste že utrujeni. 😉

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačilih, primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, nekatera tudi raztrgana, zato ne priporočamo nastopa v belih srajcah in kravatah, razen če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki varujejo dlani. Mi jim pravimo "softiči". 🙂 V poletnih dneh je oprema seveda drugačna kot v spomladanskih, jesenskih ali zimskih, zato se oblecite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo udobno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot lani je tudi letos naš dogodek namenjen posameznikom in ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 2 do maksimalno 10 udeležencev. Lahko so mešane, moške, ženske. Nekateri pripeljejo tudi svoje dvonožne prijatelje, ki se zmeraj izkažejo za super partnerje. 🙂

STARTNINE: Startnina na osebo je enotna, ne glede na število članov v ekipi.

Na vseh dogodkih pa bodo obstajali trije roki plačil, od katerih je odvisno, kaj boste za svojo plačano startnino ob prijavi tudi prejeli:

1. TERMIN do 12. 2. 2018 do 15.00 ure. Tu startnina v višini 21 EUR na osebo vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • spominsko tekaško majico dotične prireditve,
 • darilni nahrbtnik z darili pokroviteljev dogodka,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

2. TERMIN bo od 16. 2. do 5. 3. 2018 do 15.00 ure. Tu startnina v višini 23 EUR na osebo vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • spominsko tekaško majico dotične prireditve,
 • darilno vrečko,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

3. TERMIN bo od 6. 3. dalje in vključno na dan dogodka. Tu startnina v višini 25 EUR na osebo vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • nevtralno spominsko majico URBANI GLADIATOR
 • darilno vrečko,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

Ne glede na termin plačila, pa si bo na vsakem dogodku ZA DOPLAČILO možno zagotoviti tudi tekaško ali nevtralno spominsko majico dogodkov URBANI GLADIATOR.

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino.

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, KOCENOVA ULICA 4, 3000 Celje, TRR: SI56 0510 0801 5479 349, odprt pri A Banki, sklic 00 17032018, BIC ABANSI2X.

STARTNINA POLEG NAŠTETEGA VKLJUČUJE: pijačo in okrepčila na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravstveno službo, zavarovanje odgovornosti udeležencev, zanimive trase ter dobro družbo, vrhunsko zabavo in nepozabne spomine, ki jih Mastercard ne more kupiti. 🙂

GLADIATORSKI ŠČIT, TUDI v sezoni 2018. Na cilju vsi udeleženci naših dogodkov prejmejo spominsko medaljo in seveda spominsko diplomo. Poleg zaslužene spominske medalje, udeleženci v cilju prejmejo tudi košček (1/3) sestavljanke, ki jo v treh delih zložijo v gladiatorski ščit. Nastop na treh urbanih gladiatorjih tako prinese gladiatorski ščit in posebno nagrado: NAHRBTNIK URBANI GLADIATOR.

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev. Pomemben pa je seveda tudi izgled. Zato smo se odločili, da bomo najbolj izvirne maske in skupine po dogodku tudi nagradili. Slike bomo objavili na našem FB-PROFILU in po vsakem dogodku izžrebali nagrade, med katerimi bodo tudi gratis startnine za udeležence.

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih  https://www.facebook.com/UrbaniGladiator in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na DOGODKU na FB-strani URBANI GLADIATOR PORTOROŽ in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. Dogodek najdete TUKAJ

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko  diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji ... garant. 🙂

POMEMBNO!!

UDELEŽENCI DOGODKA S SEBOJ K PRIJAVAM PRINESITE IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, KI JO NAJDETE TUKAJ: IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI PORTOROŽ

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino, zmanjšano za administrativne stroške v višini 5 EUR. Med 14 dni do vključno 4 dni pred dogodkom zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov vrnemo kupnino v višini 50 %. Po tem roku že vplačane startnine ne vračamo.

SREČNO 2018

GLAVNI PARTNERJI

DOGODEK PODPIRAJO