URBANI GLADIATOR PORTOROŽ-OTVORITEV SEZONE, sobota 23. marec 2019

Tudi letos se vračamo na "kraj zločina" lanskega dogodka, prelepo turistično lokacijo v centru Portoroža, kjer smo že par let zapored zatresli Obalo. Preko 1500 udeležencev je do sedaj že uživalo na nezahtevnih, a zabavnih trasah, ki so udeležencem dala na ogled najlepše od slovenskega obmorskega sveta. Kdor ni bil priča tega dogodka v preteklosti, ima sedaj lepo priložnost. Dogodek bo ponovno organiziran kot začetek gladiatorske sezone.

KDO SODELUJE NA URBANEM GLADIATORJU? Verjeli ali ne, na naših dogodkih je v povprečju 35–40 % žensk. Ogromno udeležencev je članov istega kluba ali organizacije, ki dogodek vzame kot odličen teambuilding. Kar precej pa je zaposlenih, ki jim direktorji ali lastniki omogočijo zabavo in sprostitev stresa.

KAJ JE URBANI GLADIATOR? Urbani gladiator je ekipni izziv, namenjen vsem starostnim skupinam vseh stopenj pripravljenosti. Udeleženci na različno dolgih trasah premagujejo raznolike ovire. Čas ni prvotnega pomena, ampak sta v ospredju teambuilding in druženje. Prireditve so zabavne in zelo zanimive za udeležence in tudi gledalce.

STARTNO-CILJNO PRIZORIŠČE: Start in cilj bo v centru Portoroža.

OKREPČEVALNICE: Na trasi bomo zagotovili okrepčevalnice, na katerih bodo na voljo voda, banane in energijski napitki, ki vam bodo olajšala pot do cilja.

PRIJAVE: Prijave so možne preko spleta ali na dan dogodka na prizorišču od 9.00 ure dalje.

SKUPINSKO OGREVANJE bo organizirano ob 10.45

START prvih ekip bo ob 11.00 uri. Vsaka naslednja ekipa pa se na traso poda s 30 sekundnim zamikom

TRASE: Na voljo bodo 2 trasi, ki so še v pripravi

OVIRE: Plezanje preko stene, hoja po gumah, "novoletni" skok v morje, vlečenje boj, drčanje, plazenje pod električnim pastirjem, puzanje po blatu, nošenje bremen, vlečenje bremen, preskok ognja, jadranje oz. veslanje, metanje sulic, preskok ovir  ...

KAZNI PRI OVIRAH: Ker se je na našem dogodku potrebno ob zabavi vendarle tudi potruditi, so za neizvedbo ovir oz. neizpolnjevanje nalog pri ovirah predvidene kazni. Vojaške poskoke ali svetovno znane BURPIJE (v količini 20 kom, odvisno od težavnosti ovire) bo potrebno izvesti vsem tistim, ki ovir ne bodo želeli ali ne bodo zmogli premagati. Ženskam damo na voljo tudi sklece. Če posameznik tudi kazni ni sposoben izvesti, morajo le-to opraviti ostali člani ekipe. Naši pomočniki vam bodo pomagali pri štetju, ko boste že utrujeni. 😉

OPREMA ZA UDELEŽENCE: Naši udeleženci lahko sodelujejo v običajnih športnih oblačilih, primernih za tovrstne dogodke. Pričakujte, da bodo oblačila v cilju umazana, nekatera tudi raztrgana, zato ne priporočamo nastopa v belih srajcah in kravatah, razen če ste del maskirane ekipe in se potegujete za nagrade, ki jih vedno izžrebamo med najzanimivejšimi tematskimi ekipami. Nekateri na rokah nosijo tudi kolesarske ali fitnes rokavice, ki varujejo dlani. Zato se oblecite vremenu primerno. Dolgi ali kratki rokavi, tudi to je večkrat dilema udeležencev, a izbiro prepuščamo vam. Naj vam bo udobno, da se boste lahko čim bolj sproščeno in brez slabe vesti plazili po blatu in plezali preko sten.

ŠTEVILO UDELEŽENCEV EKIP: Kot vedno, je tudi letos naš dogodek namenjen posameznikom in ekipam, le-te pa so lahko poljubno velike, od minimalno 1 do maksimalno 10 udeležencev. Lahko so mešane, moške, ženske. 

STARTNINE: Startnina na osebo je enotna, ne glede na število članov v ekipi.

Na vseh dogodkih pa bodo obstajali trije roki plačil, od katerih je odvisno, kaj boste za svojo plačano startnino ob prijavi tudi prejeli:

1. TERMIN do 31. 12. 2018. Tu startnina v višini 20 EUR na osebo vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • spominsko tekaško majico z DOLGIMI ROKAVI dotične prireditve,
 • darilni nahrbtnik z darili pokroviteljev dogodka,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

2. TERMIN bo od 1.1.2019 do 16.2.2019 do 15.00 ure. Tu startnina v višini 24 EUR na osebo vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • spominsko tekaško majico dotične prireditve,
 • darilni nahrbtnik z darili pokroviteljev dogodka,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

3. TERMIN od 17.2.2019 do 20.3.2019 do 15.00 ure dalje  Tu startnina v višini 27 EUR na osebo vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • spominsko tekaško majico dotične prireditve
 • darilni nahrbtnik z darili pokroviteljev dogodka,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

4. TERMIN od 21.3.2019 dalje in na dan dogodka. Tu startnina v višini 30 EUR na osebo vključuje:

 • nastop na dogodku,
 • spominsko nevtralno majico PRIREDITEV ORGANIZATORJA
 • darilni nahrbtnik z darili pokroviteljev dogodka,
 • spominsko medaljo,
 • spominsko diplomo,
 • topel obrok v cilju.

Predprijave se upoštevajo LE s plačano startnino. Startnina se v ENEM NAKAZILU izvede s strani kapetana ali drugega člana ekipe. Če plačuje kdo drug, ki ni na seznamu prijavljenih, nam podatke posredujte na info@sportoroz.eu

ORGANIZATOR: ŠPORTNO DRUŠTVO SLOVENC, KOCENOVA ULICA 4, 3000 Celje, TRR: SI56 0510 0801 5479 349, odprt pri A Banki, sklic 00 23032019, BIC ABANSI2X.

STARTNINA POLEG NAŠTETEGA VKLJUČUJE ŠE: pijačo in sadje na okrepčevalnicah, organizirano prireditev s postavljenimi ovirami, zdravstveno službo, zavarovanje odgovornosti udeležencev, zanimive trase ter dobro družbo, vrhunsko zabavo in nepozabne spomine, ki jih Mastercard ne more kupiti. 🙂

GLADIATORSKI ŠČIT, TUDI v sezoni 2019. Na cilju vsi udeleženci naših dogodkov prejmejo spominsko medaljo in seveda spominsko diplomo. Poleg zaslužene spominske medalje, udeleženci v cilju prejmejo tudi košček (1/3) sestavljanke, ki jo v treh delih zložijo v gladiatorski ščit. Nastop na treh urbanih gladiatorjih tako prinese gladiatorski ščit in posebno nagrado: NAHRBTNIK URBANI GLADIATOR.

SEZONSKA KARTA: Letos premierno uvajamo tudi sezonsko karto za nastop na vseh treh gladiatorskih dogodkih. Le to si lahko po znižani ceni zagotovite s plačilom do preklica

NAGRADE: Med vsemi udeleženci prireditve bomo izžrebali bogate nagrade pokroviteljev. Pomemben pa je seveda tudi izgled. Zato smo se odločili, da bomo najbolj izvirne maske in skupine po dogodku tudi nagradili. Slike bomo objavili na našem FB-PROFILU in po vsakem dogodku izžrebali nagrade, med katerimi bodo tudi gratis startnine za udeležence.

FACEBOOK: Všečkajte in spremljajte našo uradno stran na socialnih omrežjih  https://www.facebook.com/UrbaniGladiator in se potegujte za dodatne nagrade, ki bodo na voljo v nagradnih igrah, ki jih bomo izvajali do dogodka.

Svojo udeležbo lahko potrdite tudi na DOGODKU na FB-strani URBANI GLADIATOR PORTOROŽ in se potegujete za brezplačno startnino za posameznika in za ekipo. Dogodek najdete TUKAJ

Prihaja dogodek, na katerem boste utrujeni, umazani, blatni, premočeni, vendar nasmejani in v cilju izjemno zadovoljni. Ponosni predvsem nase, da ste sposobni iz sebe iztisniti NAJVEČ!! Spominska medalja bo gotovo še dolgo visela na steni vaše sobe, z unikatno spominsko  diplomo pa se boste hvalili pred vsemi prijatelji ... garant. 🙂

POMEMBNO!!

UDELEŽENCI DOGODKA S SEBOJ K PRIJAVAM PRINESITE IZPOLNJENO IZJAVO O OMEJITVI ODGOVORNOSTI, KI JO NAJDETE TUKAJ: IZJAVA O OMEJITVI ODGOVORNOSTI PORTOROŽ

V primeru odpovedi zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov 14 dni pred dogodkom vrnemo startnino, zmanjšano za administrativne stroške v višini 5 EUR. Med 14 dni do vključno 4 dni pred dogodkom zaradi neudeležbe ali zdravstvenih problemov vrnemo kupnino v višini 50 %. Po tem roku že vplačane startnine ne vračamo.

Dodatne info o dogodku in vprašanja nam lahko posredujete na: info@sportoroz.eu

PRIJAVO IZPOLNI NA SPODNJEM LINKU

SE VIDIMO

GLAVNI PARTNERJI

DOGODEK PODPIRAJO